Volledig scherm

WDS'19 legt het toch af tegen VCW

ZONDAG VIERDE KLASSE C - VCW heeft met pijn en moeite de overwinning uit het vuur gesleept. WDS'19 kon in het restantduel de 1-3-achterstand niet ombuigen tot een zege. Het bleef bij 2-3.

Vorige week keek de thuisploeg tegen een 1-3-achterstand aan, maar zat de aansluiting er aan te komen. VCW was toen niet ongelukkig met de blessure van de scheidsrechter, waardoor de wedstrijd gestaakt moest worden.

In het laatste half uur, dat dus zondag werd uitgespeeld, kreeg WDS'19 volop kansen om te scoren. Verder dan een doelpunt van Kevin Keehnen kwamen de Bredanaars niet.

WDS'19 - VCW 2-3 (0-3) - restant van 30 minuten bij een 1-3-tussenstand - 0-1 en 0-2 Wessel Verschuren, 0-3 Kelvin Koppelaar, 1-3 Andries Tolenaars, 2-3 Kevin Keehnen.

  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."