Volledig scherm

Wat worden de clubkleuren van de Veerse fusieclub? (voorbeelden)

RAAMSDONKSVEER - Oranje met zwarte blokken, groen en wit gestreept of toch lichtblauw met bruin? De voetbalclubs Veerse Boys en Good Luck werken volop aan de fusie en presenteerden de keuzemogelijkheden voor de nieuwe clubkleuren en wedstrijdshirts.

Ook op de naam van de nieuwe club kan gestemd worden. De mogelijkheden zijn: RDV (Raamsdonksveer Football Club). S.D.C. (Sterk Door Combinatie, verwijzend naar de fusie), R.F.C. ’17 / R.F.C. (Raamsdonksveerse Fusie / Football Club, evt. met toevoeging ‘17), VV Univeer (een combinatie van United Raamsdonksveer), Connect'17 (samenvoeging is een connectie) en FC Dongemond (het is een Dongemond gemeente, gelegen aan de Donge).

Leden kunnen tot maandag 9 januari stemmen, per mail.

Afgelopen najaar gaven beide clubs hun akkoord voor de fusie. Bij de oprichtingsvergadering in februari worden naam en tenue bekendgemaakt. Vanaf de zomer moeten de clubs compleet samen zijn. Op voetbaltechnisch vlak zijn Good Luck en Veerse Boys al bezig om jeugd te selecteren en om spelers van beide verenigingen bij elkaar te laten schuiven.