Volledig scherm
Yoran de Bruijn van VVR haalt uit. © Foto Gino van Outheusden / Pix4Profs

VVR maakt het wel erg laat, finales voor Hoge Vucht, SAB en Waspik

nacompetitieEen goal in de 86ste en een in de 90ste minuut maakte van een geslagen ploeg een triomfantelijk winnaar. VVR presteerde het kunstje tegen Breskens en staat in de finale van de nacompetitie. Waspik droomt van behoud.

VVR - Breskens 3-2 (0-1). 9. Joris Corijn 0-1, 48. Niels Gouka 0-2, 74. Joris van den Ham 1-2, 86. Van den Ham 2-2, 90. Van den Ham 3-2.
VVR mag volgende week en weer in Rijsbergen een plek opeisen in de derde klasse. Tegenstander is Hontenisse, dat Steen na penalty's uitschakelde. Grote man bij VVR was Joris van den Ham. Driemaal scoorde de Rijsbergse spits voor zijn elftal. Alle goals vielen in het laatste kwartier. ,,Ja, ik liep er lang wat moeilijk bij in dit duel. Vooral voor rust, toen we met een aanvaller minder speelden. Dan schreeuw en vloek ik op mijn team, zeker na die rottige 0-2 pal na rust. Oppeppen noem ik het zelf, want ik voel de goede bedoelingen. De rest gelukkig ook. En dan keer je de wedstrijd. Terecht vond ik. VVR was de betere ploeg. Breskens scoorde uit luizige counters. Bij ons bleef het geloof op een goed resultaat."

Waspik - SV Reeshof 6-1 (4-0)- 1-0 Falk van Sluisveld, 2-0 Steven Molenschot, 3-0 Guido van den Hoven, 4-0 Molenschot, 4-1 Lars Temminck, 5-1 en 6-1 Lesley Verschuren. 
Nog één duel te winnen en Waspik blijft derdeklasser. Waspik schakelde SV Reeshof uit met de duidelijke cijfers van 6-1 en treft volgende week in Breda laatste obstakel SAB. ,,Reeshof gelijk bij de strot pakken, geen enkele illusie geven dat er hier iets te halen valt", luidde de opdracht van interim-trainer Jan Fitters. Waspik gehoorzaamde keurig en kwam nooit in problemen. ,,Volgende week mijn laatste potje tegen SAB. Ik hoop, dat ik met Waspik in de derde klasse kan blijven."

Hoge Vucht - GSBW 3-2 (1-1). 0-1 Igo van Loon, 1-1 Ibrahim Ikililou, 1-2 Mermin Husic, 2-2 Ikililou, 3-2 Jesper Seuntjens.
Na de 3-2-overwinning op GSBW wacht voor Hoge Vucht volgende week de finale van de nacompetitie. Hoge Vucht ontvangt dan Nieuwkuijk en de winnaar van dit treffen mag zich volgend seizoen in de derde klasse melden.Tweemaal strafte GSBW een verdedigingsfout af. Steeds kwam Hoge Vucht in een open wedstrijd terug. Dankzij twee doelpunten van de winnaar van Het Zilveren Schoen-klassement van BN DeStem Ikililou en een knappe redding van doelman Yunus Arpat in de slotminuut mag Hoge Vucht zich opmaken voor de finale van de nacompetitie.

ODIO - SAB 3-3 (2-1 ruststand, 3-5 na verlenging) 0-1 Bryan Bongaards, 1-1 Raf Melsen, 2-1 Coen Michielsen, 2-2 Joris van de Lande, 2-3 Bongaards, 3-3 Luke de Dooij, 3-4 Van de Lande, 3-5 Bongaards.
ODIO moest haar meerdere erkennen in SAB. ,,Na de 2-1 misten we dé kans op de 3-1, waarna SAB uit een razendsnelle counter de 2-2 scoorde", aldus ODIO-trainer Peter van Oirschot. ,,Daarna pakte Nic Melsen rood en wist je dat het moeilijk werd. SAB was uiteindelijk de verdiende winnaar, maar complimenten aan mijn ploeg voor de getoonde strijdlust."

Volledig scherm
Hoge Vucht-GSBW. Crea Zimmerman probeert de bal in het doel van GSBW te werken maar de poging mislukt. Foto René Schotanus/Pix4Profs © Foto René Schotanus/Pix4Profs
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement