Bij de meeste clubs eten spelers thuis voor een wedstrijd, bij Herpinia doen ze het anders. Eén van de spelers maakt een pan soep voor de rest. Aan de voorbereiding kan het niet liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de meeste clubs eten spelers thuis voor een wedstrijd, bij Herpinia doen ze het anders. Eén van de spelers maakt een pan soep voor de rest. Aan de voorbereiding kan het niet liggen. © BD / Peter van Huijkelom

Vroeg pastaatje of brood met kip ideale brandstof voor voetbalwedstrijd

Vroeg aan de pasta of vlak voor de wedstrijd nog een gehaktbal met mayonaise. Wat is nu wijsheid voor een amateurvoetballer om 90 minuten te kunnen presteren? Sportvoedingsdeskundige - én trainer van een vijfdeklasser Dennis Meier legt het uit. ,,Het is en blijft maatwerk."

  1. RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompetitie
    ZATERDAG 4D

    RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompeti­tie

    RFC won in eigen huis eenvoudig van Boeimeer. Dankzij de overwinning kan RFC nog hopen op een toetje aan het einde van het seizoen in de vorm van nacompetitie om promotie naar de derde klasse. The Gunners moet opgelapt worden voordat het deel kan nemen aan de nacompetitie. Olympia’60 versloeg de Bredanaars. Baronie versloeg Dongen. Oosterhout en SCO gingen onderuit. Rijen kwam niet in actie omdat het te weinig spelers had.