De versoepelingen voor groepssporten waren fantastisch nieuws voor de zaterdagploeg van Baronie. Alle spelers zijn jonger dan 27 jaar en dus gingen ze afgelopen woensdag meteen het veld weer op om met zijn allen te trainen.
Volledig scherm
PREMIUM
De versoepelingen voor groepssporten waren fantastisch nieuws voor de zaterdagploeg van Baronie. Alle spelers zijn jonger dan 27 jaar en dus gingen ze afgelopen woensdag meteen het veld weer op om met zijn allen te trainen. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Vreugde bij Baronie Zaterdag: het hele team is jonger dan 27 jaar en dus mogen ze weer partijtjes spelen

Zijn ze echt allemaal jonger dan 27 jaar? Die vraag stelde trainer Ricardo van den Bos van het zaterdagteam van Baronie zichzelf na de persconferentie vorige week. Het antwoord was ‘ja’ en dus kan hij weer met zijn hele team het veld op. Dat deden ze ook meteen.

  1. KNVB schrapt competities in amateurvoetbal na besluit kabinet

    KNVB schrapt competi­ties in amateur­voet­bal na besluit kabinet

    De competities in het amateurvoetbal voor senioren liggen er definitief uit. Dat heeft de KNVB vandaag besloten nadat het kabinet gisteren de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde. Het besluit geldt voor de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen in de Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse). Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties open.