Volledig scherm
Vosmeer, hier op archiefbeeld, kreeg maar liefst dertien tegentreffers te verwerken tegen Duiveland. (archieffoto) © Sport102 Bs

Vosmeer krijgt er dertien tegen in eigen huis tegen kampioen Duiveland

zaterdag 4BVosmeer kon kampioen Duiveland niet lang bijbenen in eigen huis. De gasten vonden maar liefst dertien keer het net.

Vosmeer – Duiveland 2-13 (1-5). 1-2 Robin Capelle, 2-10 Martin de Jager.
,,Duiveland is een klasse apart. Na een paar minuten stonden we al 0-2 achter, dan maken we nog de 1-2 maar daarna kwamen zij er weer heel snel overheen. Duiveland heeft ontzettend veel kwaliteit en daar konden wij als Vosmeer niet aan tippen”, verklaarde Vosmeer-trainer Frans Ceton na de enorme vernedering.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.