Brian Piris, samen met zijn zoontje, op de training van PCP. ,,Mijn zoon staat op één, net als de rest van mijn familie. Daarna komt de bal."
Volledig scherm
PREMIUM
Brian Piris, samen met zijn zoontje, op de training van PCP. ,,Mijn zoon staat op één, net als de rest van mijn familie. Daarna komt de bal." © ron magielse / pix4profs

Voormalig enfant terrible Piris: 'Nu ik trainer ben, besef ik hoe lastig ik vroeger was'

Brian Piris viel voor alle verleidingen die een talentvolle voetballer voor de voeten komen. Als trainer van PCP kan hij zijn ervaringen goed gebruiken.

Hij dartelde sierlijk, alsof hij een klassiek ballet danste, langs zijn directe tegenstander. Aan de Beatrixstraat sloeg een dolenthousiast NAC-stadion de handen stuk voor hun nieuwe publiekslieveling. Net gedebuteerd, nauwelijks de baard in de keel. Als een ware 'premier danseur' leidde Brian Piris, daags na zijn debuut, de club waar hij als kind op de tribune stond naar de overwinning. Waar de voortekenen er waren om door te groeien naar de grotere concertzalen, viel hij als een rockster voor de verleidingen des leven. Bij PCP is Piris echter omgeturnd tot een fanatieke trainer, die het jargon prima spreekt.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement