WVV’67 archief
Volledig scherm
WVV’67 archief

Volle buit voor WVV’67, gehavend ODIO onderuit

zondag 4AODIO is er met een door schorsingen gehavend team niet in geslaagd om Hulsterlo punten afhandig te maken. De formatie van Peter van Oirschot ging met 3-2 onderuit. WVV ‘67 was goed op dreef tegen Koewacht en passeert door de 4-0 overwinning ODIO op de ranglijst.

Het treffen tussen Groede en METO werd afgelast.

Hulsterlo - ODIO 3-2 (2-1) - 1-0 en 2-0 Dim de Waal, 2-1 Thomas Jansen, 3-1 Willem Cleys, 3-2 Rowdy van de Bossche.
,,We begonnen slecht aan de wedstrijd. Na tien minuten stonden we al 2-0 achter’', analyseerde ODIO-trainer Peter van Oirschot. De bezoekers pakten daarna de draad op en kregen door een treffer van Thomas Jansen weer aansluiting. Volgen Van Oirschot had zijn ploeg op dat moment moeten toeslaan: ,,We waren toen veel beter en kregen diverse kansen, maar de bal ging er niet in.’' Na rust was goed voetbal op het zware, doorweekte veld niet meer mogelijk. Beide ploegen scoorden nog een keer.

WVV ‘67 - Koewacht 4-0 (1-0) - 1-0 en 2-0 Thimo Rottier, 3-0 Robin Schipperijn, 4-0 Tomlin Smits.
,,Voor rust kon Koewacht ons nog aardig bijbenen hoewel we toen al meer afstand hadden kunnen nemen, maar tijdens de tweede helft kwam Koewacht er helemaal nietr meer aan te pas en waren wij de baas op het veld’', aldus WVV-trainer Gerard Lazarom. De trainer is er trots op dat zijn ploeg ODIO op de ranglijst is gepasseerd. Lazarom: ,,Alles is bij WVV ‘67 aanwezig om een stabiele vierdeklasser te worden. Dit besef komt binnen de hele club nu ook langzaam op gang.’'

Groede - METO (afg)