Volledig scherm
Unitas'30 - Hoeven © Pix4profs/gerard van offeren

Volgend seizoen niet één maar twee trainers voor de groep bij Unitas’30

TrainerscarrouselJoris Hendrikx en Eddie van Vugt staan volgend seizoen samen voor de groep bij Unitas’30. Ze volgen Kees de Rooij op, die twee weken geleden bekendmaakte te stoppen bij de ploeg uit Etten-Leur.

Hendrikx (40) is na zijn actieve voetbalcarrière (tot 2007 selectiespeler) als trainer binnen Unitas verder gegaan. Hij heeft in zo’n vijftien jaar alle standaardteams getraind en is vorig seizoen aangesteld als assistent trainer bij Zondag 1. Van Vugt (38) heeft zeventien jaar bij de selectie gevoetbald en is als assistent-trainer van toenmalig hoofdtrainer Peter Remie aan zijn nieuwe carrière begonnen. Momenteel staat Van Vugt voor de groep van JO19-1.

Het eerste elftal van Unitas staat op dit moment vierde in de tweede klasse E.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.