Christian Gommers, Maikel Zagers, Leroy Gommers en Max Gommers (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Christian Gommers, Maikel Zagers, Leroy Gommers en Max Gommers (vlnr). © Pix4Profs-Ron Magielse

Voetbalfamilie bij Wernhout hoopt op top vier: ‘Met play-offs als toetje’

Leroy, Cristian en Max Gommers en Maikel Zagers vormen de gouden voetbalgeneratie van hun Wernhoutse familie. ,,Ik voetbal om te voetballen. Dat het nu zeker drie weken stilligt, vind ik veel te lang.”

Chris van Aert en Karel van Aert, Dennis Damen, Lars Damen en Thijs Damen, Davey Domen en Gijs Domen, Bram de Meijer, Chiel de Meijer en Dion de Meijer en Jasper Willemsen en Sjoerd Willemsen. Hoewel ze niet allemaal direct familie van elkaar zijn, klinkt de selectie van Wernhout wel als één lange bloedband. En dan hebben we de grootste familie nog niet eens gehad: broers Leroy (29) en Cristian Gommers (26), hun neef Maikel Zagers (27) en achterneef Max Gommers (19). De familie Gommers hoeft op zondagmiddag niet met een familiefeest aan te komen. ,,Tenminste, dan zijn wij er gewoon niet”, zegt Cristian lachend.

  1. Koploper Halsteren en hekkensluiter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelijke tijd’
    PREMIUM

    Koploper Halsteren en hekkenslui­ter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelij­ke tijd’

    Halsteren-aanvoerder Twan van Mechelen en Seolto-trainer Jack Beusenberg vonden zich, na de besluiten van de KNVB over het schrappen van de lopende amateurvoetbaljaargang, beiden aan een andere kant van het dubbeltje. Van Mechelen zag een kampioenschap uit handen glippen, terwijl Beusenberg juist het vege lijf met zijn club redde. Desondanks kan het tweetal uitstekend leven met de maatregelen.