Viola, spelend in het rood, is niet langer de rodelantaarndrager van zondag 4D. Door de zege klom het over Audacia en Tuldania heen. (archieffoto)
Volledig scherm
Viola, spelend in het rood, is niet langer de rodelantaarndrager van zondag 4D. Door de zege klom het over Audacia en Tuldania heen. (archieffoto) © Pix4Profs-Ron Magielse

Viola pakt volle winst bij Were Di en is geen hekkensluiter meer, Chaam sprokkelt punt

zondag 4DViola draagt na één speelronde alweer de rode lantaarn over aan Audacia. Op bezoek bij Were Di werd na rust beslag gelegd op de derde driepunter van het seizoen. Viola komt daarmee op gelijke hoogte met Chaam, dat gelijkspeelde tegen RKDSV.

Were Di - Viola 1-3 (0-1). 0-1 Tim Oomen, 0-2 Tim de Jong, 1-2 Were Di, 1-3 Justin Meeuwsen.
,,Het was een mooie overwinning", oordeelde Viola-trainer Richard de Beer. “We trokken andermaal de stijgende lijn, die we na de winterstop hadden ingezet, door. Veel ploegen zullen zich nog gaan stukbijten op ons. Door hard werken bewerkstelligden we deze zege.”

Chaam - RKDSV 2-2 (0-0). 1-0 Rick van Beckhoven, 1-1 RKDSV, 2-1 Jelle van Raak, 2-2 RKDSV.
Chaam-trainer Jeroen Polman zag zijn doelman Peter van Gestel zijn ploeg in de eerste helft overeind houden. “Jammer dat we net voor tijd de gelijkmaker incasseerden”, zei hij. “Maar ik was wel blij met de positieve reactie die de jongens gaven na de laatste nederlaag tegen Reeshof.” Jelle van Raak maakte een beauty van hele grote afstand, het bleek echter niet voldoende voor een overwinning.

Gesta - Tuldania 1-0 (1-0). 1-0 Frits Verheijen.
Gesta-trainer Anjo Wintermans: “We speelden een goede wedstrijd, ook al ging het in het begin gelijk op. De tweede helft was voor een aanvallender Tuldania, maar gelukkig bleven de punten in Galder.”

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.