Volledig scherm
© Thinkstock

Viola blijft ongeslagen, Gloria weer onderuit

ZONDAG VIERDE KLASSE E - Viola blijft ongeslagen in 4E. De ploeg speelde nu gelijk tegen RKDSV. Gloria verloor van Olympus.

"We hebben onszelf de das omgedaan door kansen te missen. Zij kregen één grote mogelijkheid en maakten direct de gelijkmaker", baalde Viola-trainer Frans Tekath.

In 4E kan Gloria UC nog maar weinig potten breken dit seizoen. Het team van coach Marco Klijs verloor gisteren van Olympus SC en staat nu voorlaatste in de competitie.

Olympus SC - Gloria UC 4-1 (2-0) - 1-0 Tonny vd Leede, 2-0 Jeffrey van Dungen, 3-0 Bram Peters (e.d.), 4-0 Randy de Loir, 4-1 Niels Lambregts.

RKDSV - Viola 1-1 (0-0) - 0-1 Niek van Hoek, 1-1 Sjors van den Boek.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."