Jan van Damme (blauw) maakt op deze archieffoto een doelpunt. En juist dat, scoren dus, lukt Smerdiek dit seizoen maar niet.
Volledig scherm
Jan van Damme (blauw) maakt op deze archieffoto een doelpunt. En juist dat, scoren dus, lukt Smerdiek dit seizoen maar niet. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Vijf duels niet gescoord: Smerdiek maakt deel uit van uniek kwartet in Nederland

statsDat Smerdiek op een andere seizoenstart had gehoopt, mag duidelijk zijn. De ploeg van trainer Bram Kot wacht na vijf wedstrijden nog altijd op het eerste doelpunt. Daarmee is Smerdiek één van de vier ploegen in Nederland die na vijf duels nog niet wist te scoren.

 1. Zevenklapper voor lijstaanvoerder Prinsenland, Halsteren heeft eenvoudige middag
  zaterdag 3B

  Zevenklap­per voor lijstaan­voer­der Prinsen­land, Halsteren heeft eenvoudige middag

  Prinsenland blijft koploper na een ruime 7-0 overwinning op hekkensluiter Smerdiek. Seolto is de naaste achtervolger, na een nipte 1-0 zege op rivaal DHV. Klundert verloor op eigen veld teleurstellend van DFC: 0-1. Halsteren won ruim van Noad’67: 4-0. Bij het duel tussen Wieldrecht en Kogelvangers (3-3) liepen de gemoederen hoog op, met twee rode kaarten en een afkoelingsperiode. De Fendert ging in de laatste minuut onderuit bij ZSC’62: 1-0. Ook WHS bewaart slechte herinneringen aan de slotfase bij Dubbeldam, waarin een 1-3 voorsprong uit handen werd gegeven.
 1. Doelpuntenmaker De Rooij: ‘We willen onze vakantie nog met een week uitstellen’
  Play

  Doelpunten­ma­ker De Rooij: ‘We willen onze vakantie nog met een week uitstellen’

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie