Ali Boukayouth in duel met Robin Deh.
Volledig scherm
Ali Boukayouth in duel met Robin Deh. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Victoria’03 stunt in Zoutelande en bekert door: ‘Het beste Victoria'03 dat ik ooit heb gezien’

districtsbekerDerdeklasser Victoria’03 behoort tot de laatste zestien van de districtsbeker. Trainer Danny Mathijssen zag een ‘fantastisch Victoria’03’ met 0-1 winnen in Zoutelande tegen tweedeklasser De Meeuwen. Jari Voeten scoorde het enige doelpunt.

,,Dit is het beste Victoria’03 dat ik tot nu toe dit seizoen heb gezien”, stelt Mathijssen. ,,En dat tegen een ontzettend goede ploeg. De Meeuwen is een goede ploeg en in potentie een eersteklasser. Maar wij hebben bewezen topfit te zijn en hebben fantastisch gespeeld. Tuurlijk hebben we onder druk gestaan, maar wij zijn er een aantal keer goed uitgekomen en hebben de juiste beleving getoond die bij zo’n bekeravond hoort. En ook complimenten aan keeper Stijn van Kinderen, wat heeft die een paar ballen eruit gehaald, niet normaal.”

Ali Boukayouth in duel met Maas Boogaard.
Volledig scherm
Ali Boukayouth in duel met Maas Boogaard. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

De club uit Oudenbosch schakelde op weg naar de achtste finale ook al eersteklasser Unitas’30 uit Etten-Leur uit. ,,We gaan nog een rondje door, ontzettend knap. Al is zondag voor mij nog altijd belangrijker. We willen winnen van hekkensluiter STEEN en aansluiting met de koplopers terugvinden.”

De Meeuwen - Victoria'03 0-1 (0-1) 21. Jari Voeten 0-1.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.