Volledig scherm
Ali Boukayouth in duel met Robin Deh. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Victoria’03 stunt in Zoutelande en bekert door: ‘Het beste Victoria'03 dat ik ooit heb gezien’

districtsbekerDerdeklasser Victoria’03 behoort tot de laatste zestien van de districtsbeker. Trainer Danny Mathijssen zag een ‘fantastisch Victoria’03’ met 0-1 winnen in Zoutelande tegen tweedeklasser De Meeuwen. Jari Voeten scoorde het enige doelpunt.

,,Dit is het beste Victoria’03 dat ik tot nu toe dit seizoen heb gezien”, stelt Mathijssen. ,,En dat tegen een ontzettend goede ploeg. De Meeuwen is een goede ploeg en in potentie een eersteklasser. Maar wij hebben bewezen topfit te zijn en hebben fantastisch gespeeld. Tuurlijk hebben we onder druk gestaan, maar wij zijn er een aantal keer goed uitgekomen en hebben de juiste beleving getoond die bij zo’n bekeravond hoort. En ook complimenten aan keeper Stijn van Kinderen, wat heeft die een paar ballen eruit gehaald, niet normaal.”

Volledig scherm
Ali Boukayouth in duel met Maas Boogaard. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

De club uit Oudenbosch schakelde op weg naar de achtste finale ook al eersteklasser Unitas’30 uit Etten-Leur uit. ,,We gaan nog een rondje door, ontzettend knap. Al is zondag voor mij nog altijd belangrijker. We willen winnen van hekkensluiter STEEN en aansluiting met de koplopers terugvinden.”

De Meeuwen - Victoria'03 0-1 (0-1) 21. Jari Voeten 0-1.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.