Volledig scherm
Rik Verschueren. © Ron Magielse/Pix4Profs

Verschuren (Veerse Boys) voetbalt ook voor opa Sjef

ZONDAG DERDE KLASSE B - Veerse Boys is matig begonnen, maar Rik Verschuren gelooft in zijn ploeg. De captain blikt ook vooruit op het fusieplan met Good Luck.

Slechts vier punten uit vijf duels behaalde het Veerse Boys van de nieuwe trainer Emiel Heefer tot nu toe in de zondagse derde klasse B, het negatieve doelsaldo van 6-14 spreekt ook niet echt tot de verbeelding.

Aanvoerder Rik Verschuren maakt zich vooralsnog geen zorgen. „We hebben een wat stroeve start,” erkent hij. „Maar je moet niet vergeten dat we al tegen de drie beste teams in onze klasse gespeeld hebben.” Verschuren doelt hiermee op de verloren wedstrijden tegen Waspik en Groen Wit en het treffen met TSC dat in een puntendeling eindigde.

Zondagmiddag wacht thuis aan de Parklaan te Raamsdonskveer het duel met het Tilburgse ZIGO. „Wanneer we die winnen, staan we er ineens weer heel anders voor”, aldus Verschuren, die ook zondag minimaal één hondstrouwe supporter langs de lijn terug zal vinden. „Tja, dat is mijn opa, Sjef van Rooy. Die is er altijd, uit en thuis, mist geen wedstrijd van mij. Voor hem voetbal ik toch ook wel meer dan een beetje.”

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.