Volledig scherm
Be Ready - SC Hoge Vucht © Peter Verheijen

Verschuren is na sabbatical terug als coach en tekent bij Be-Ready

TrainerscarrouselBe-Ready heeft in Marco Verschuren zijn nieuwe hoofdcoach gevonden. De vierdeklasser uit Hank was op zoek naar een nieuwe coach, omdat Arno de Vries het mooi geweest vindt bij de geel-zwarten.

Verschuren had afgelopen jaar een sabbatical vanwege de drukte van het hoofdtrainersschap, maar is klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij Be-Ready zijn er uitdagingen genoeg want het zou zo maar kunnen dat de Hankenaren dit seizoen gaan promoveren naar de derde klasse. De club is met RFC in een titelstrijd gemengd in de vierde klasse C.

RFC is een club waar Verschuren al heeft gewerkt als hoofdcoach. Ook was hij hoofdtrainer van Bavel en Veerse Boys.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.