Volledig scherm
Be Ready - SC Hoge Vucht © Peter Verheijen

Verschuren is na sabbatical terug als coach en tekent bij Be-Ready

TrainerscarrouselBe-Ready heeft in Marco Verschuren zijn nieuwe hoofdcoach gevonden. De vierdeklasser uit Hank was op zoek naar een nieuwe coach, omdat Arno de Vries het mooi geweest vindt bij de geel-zwarten.

Verschuren had afgelopen jaar een sabbatical vanwege de drukte van het hoofdtrainersschap, maar is klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij Be-Ready zijn er uitdagingen genoeg want het zou zo maar kunnen dat de Hankenaren dit seizoen gaan promoveren naar de derde klasse. De club is met RFC in een titelstrijd gemengd in de vierde klasse C.

RFC is een club waar Verschuren al heeft gewerkt als hoofdcoach. Ook was hij hoofdtrainer van Bavel en Veerse Boys.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.