Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Augustijn op het sportpark van VVC'68. © peter van trijen/pix4profs

Verdediger Augustijn is doelpuntenmachine bij VVC’68: ‘Ik hoop niet dat tegenstanders meelezen’

Deze zomer dook de 31-jarige Jeroen Augustijn op bij VVC’68. Samen met Stijn Heideman, Wouter Merkx en trainer Marco Ernest maakte de trefzekere verdediger de overstap van Steenbergen naar de Halsterse vierdeklasser.

Augustijn helpt de geruchten maar al te graag direct uit de wereld. Hij volgt, net als zijn ploeggenoten, de huidige tendens die in het amateurvoetbal gaande is. ,,We hebben allemaal een soortgelijke reden om over te stappen naar het zaterdagvoetbal”, begint de aanvoerder van VVC’68. ,,Door mijn werk zou voetballen op zondag dit seizoen moeilijk worden. Stijn en Wouter kunnen door werk en studie ook niet langer op zondag spelen. De aanwezigheid van Marco Ernest heeft voor ons de keuze wel makkelijker gemaakt.”

  1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
    amateurvoetbal

    Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

    Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.