Volledig scherm
Amateurvoetbal Ad van Seeters van TSC uit Oosterhout bezig met de training. Foto René Schotanus/Pix4Profs © RENE SCHOTANUS/Pix4Profs

Van Seeters ruilt TSC na vier seizoenen in voor Almkerk

TrainerscarrouselTSC neemt afscheid van Ad van Seeters. Na vier seizoenen heeft de club besloten de samenwerking te beëindigen. De oefenmeester trekt naar het zaterdagvoetbal en gaat aan de slag bij Almkerk. 

Van Seeters kende een succesvolle periode in Oosterhout. Onder zijn leiding werd twee keer nipt naast promotie gegrepen in de nacompetitie. In 2017 werd ongelukkig naast de titel gegrepen. 

Op dit moment staat TSC vierde in de competitie. De weg naar een succesvolle afsluiting van een lange periode ligt dus nog open. 

De nieuwe werkgever van Van Seeters, Almkerk, komt uit in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.