Van Oeveren gaat Cluzona verlaten

ZONDAG DERDE KLASSE A - De wegen van trainer Ronald van Oeveren en zondagderdeklasser Cluzona uit Wouw scheiden na dit seizoen. Dat heeft het bestuur in overleg met de Roosendaalse coach besloten.

Van Oeveren eindigde vorig seizoen, tijdens zijn eerste jaar in Wouwse dienst, als zesde in de derde klasse A. Momenteel gaat hij met Cluzona zelfs soeverein aan kop in deze klasse, met elf punten voorsprong op nummer twee Victoria’03 uit Oudenboch en twaalf op Steenbergen. Van Oeveren was eerder als hoofdtrainer actief bij onder meer Tholense Boys, NSV, HSC’28, MOC’17 en Roosendaal, Bruse Boys en Zierikzee.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.