De mannen van JEKA (hier op archieffoto tegen Rijen) staan vanaf nu onder leiding van coach Ivo van Moergestel.
Volledig scherm
De mannen van JEKA (hier op archieffoto tegen Rijen) staan vanaf nu onder leiding van coach Ivo van Moergestel. © Pix4Profs / Joris Buijs

Van Moergestel nieuwe trainer JEKA: ‘Een verrijking’

trainerscarrouselJEKA heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden: Ivo van Moergestel komt over van Baronie. De coach zal vanaf 21 januari voor de groep staan bij de ploeg uit Breda.

 1. Drie penalty's helpen Baronie langs negental TOGB, Halsteren blameert zich in Zuid-Limburg
  zondag hoofdklasse b

  Drie penalty's helpen Baronie langs negental TOGB, Halsteren blameert zich in Zuid-Lim­burg

  Baronie beleefde een bijzonder middag in Berkel en Rodenrijs. Op bezoek bij promovendus TOGB kreeg het maar liefst drie keer de kans vanaf de penaltystip. Tegen het negental won het maar liefst 0-4 waardoor het medekoploper is geworden. Halsteren, dat aan kop ging in de hoofdklasse, ging met 2-1 onderuit in de verste uitwedstrijd van het seizoen: 2-1. Moerse Boys springt naar de tiende plaats na de 3-5-zege in Nuenen.
 2. Goveia matchwinnaar voor Kruisland in Roosendaal, tien doelpunten in Prinsenbeek bij Beek Vooruit - VOAB
  zondag 2E

  Goveia matchwin­naar voor Kruisland in Roosendaal, tien doelpunten in Prinsen­beek bij Beek Vooruit - VOAB

  Het was een ouderwets doelpuntenfestival in Prinsenbeek bij Beek Vooruit waar tegenstander VOAB graag aan meedeed. Jeremy Goveia was de matchwinnaar bij Roosendaal - Kruisland, terwijl Bavel-spits Niek Akkermans dezelfde rol op zich nam door iets verderop een hattrick te maken tegen RBC. TSC moet nog een week wachten op de eerste competitiegoal van aanwinst Tom Rijvers.