Volledig scherm
De mannen van JEKA (hier op archieffoto tegen Rijen) staan vanaf nu onder leiding van coach Ivo van Moergestel. © Pix4Profs / Joris Buijs

Van Moergestel nieuwe trainer JEKA: ‘Een verrijking’

trainerscarrouselJEKA heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden: Ivo van Moergestel komt over van Baronie. De coach zal vanaf 21 januari voor de groep staan bij de ploeg uit Breda.

Tweedeklasser JEKA zag trainer Bas Liebregts voor de winterstop afhaken, waarna assistent-coach Orpheo Koulen de honneurs waarnam. Nu is er dus een opvolger gevonden in de persoon van Ivo van Moergestel.

Van Moergestel is geen onbekende in het West-Brabantse amateurvoetbal. Eerder was hij bij Moerse Boys en Rijen actief. Dit seizoen was hij assistent van Jurriaan van Poelje bij hoofdklasser Baronie. Van Moergestel heeft zijn trainerspapieren en kan direct aan de slag bij de tweedeklasser. Op de website van de Tricolores schrijft het bestuur verheugd te zijn met de aanstelling: ,,Zijn ervaring komt de club goed van pas. Een verrijking voor JEKA!”

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.