Gilze-speler Remco van Hoek (geheel rechts in beeld, zittend op het kratje) raakte vorig jaar in deze wedstrijd geblesseerd en moet nog steeds vanaf de kant toekijken.
Volledig scherm
Gilze-speler Remco van Hoek (geheel rechts in beeld, zittend op het kratje) raakte vorig jaar in deze wedstrijd geblesseerd en moet nog steeds vanaf de kant toekijken. © Pix4Profs / Johan Wouters

Van Eijck andermaal belangrijk voor Gilze

zondag 3b zuid iGilze won in eigen huis eenvoudig met 3-0 van Waspik. Dat deed het nog altijd zonder de geblesseerde aanvoerder Remco van Hoek. Vorig jaar tijdens het duel met Waspik raakte hij geblesseerd waarvan hij nog altijd aan het revalideren is. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?