Volledig scherm
Trainer schrijft op het bord. © Stockfoto

Van der Heijden blijft aan als coach van Waspik

trainerscarrouselEugene van der Heijden is ook volgend seizoen trainer van derdeklasser Waspik, mits die ploeg in de derde klasse blijft. Momenteel staat de ploeg elfde in de derde klasse B, maar het verschil met de ploegen daaronder is klein.

Van der Heijden was van 2005 tot 2007 ook al hoofdtrainer van Waspik, toen lukte het hem niet om te promoveren naar de derde klasse. Later was hij werkzaam voor RWB, Dussense Boys, Raamsdonk en HHC’09. Ditmaal is Van der Heijden bezig aan zijn eerste seizoen in Waspik.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.