Eric van de Watering (midden).
Volledig scherm
Eric van de Watering (midden). © Marcel Otterspeer / pix4profs

Van de Watering stapt na dit seizoen noodgedwongen op bij Vrederust

TrainerscarrouselEric van de Watering is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van Vrederust. De oefenmeester stapt na dit seizoen op.

Dat is het gevolg van een ongeval uit september 2019. Omdat Van de Watering vanwege zijn gezondheidstoestand zijn taken momenteel niet volledig kan uitvoeren, kiest de trainer voor een sabbatical om te werken aan zijn herstel. 

Onder Van de Watering behaalde Vrederust twee keer de nacompetitie. De club betreurt het vertrek van zijn ‘bevlogen sportman’ en wenst Van de Watering het allerbeste met zijn herstel.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.