Volledig scherm
Eric van de Watering (midden). © Marcel Otterspeer / pix4profs

Van de Watering stapt na dit seizoen noodgedwongen op bij Vrederust

TrainerscarrouselEric van de Watering is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van Vrederust. De oefenmeester stapt na dit seizoen op.

Dat is het gevolg van een ongeval uit september 2019. Omdat Van de Watering vanwege zijn gezondheidstoestand zijn taken momenteel niet volledig kan uitvoeren, kiest de trainer voor een sabbatical om te werken aan zijn herstel. 

Onder Van de Watering behaalde Vrederust twee keer de nacompetitie. De club betreurt het vertrek van zijn ‘bevlogen sportman’ en wenst Van de Watering het allerbeste met zijn herstel.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.