Volledig scherm
amateurvoetbal voetbal stockadr © Thinkstock

Van Butselaar en Servania keren na prof-uitstapje weer terug bij Baronie

AMATEURVOETBALMichel van Butselaar (18) en Sheraino Servania (19) keren komend seizoen terug bij Baronie. De twee speelden in de jeugd bij de Bredase hoofdklasser en vertrokken naar respectievelijk NAC en Willem II.

Keeper Van Butselaar stapte in 2014 over naar NAC, waar hij afgelopen seizoen voor NAC Onder 19 uitkwam. Servania vertrok in 2010 naar Willem II. Hij speelde afgelopen seizoen bij de Tilburgers eveneens in het elftal O19.

Komend seizoen komen meer spelers over vanuit de NAC-jeugd. Van Jules Molenschot, Noud Eggly, Bart Diepstraten en Floris van Nijnanten was al bekend dat ze Baronie komen versterken.

  1. Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’
    PREMIUM

    Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’

    Langzaam valt een succeslichting, als gevolg van de meedogenloze leeftijdsgroei, bij Rood-Wit uit elkaar. Na ruim een decennium is er nog slechts één oorspronkelijke draagmuur dat het imposante, opgebouwde amateurvoetbalfort overeind houdt. Sterkhouder Boy van Steen (29) zag zijn leeftijdsgenoten en vrienden langzaam de selectie verlaten, maar is zelf nog helemaal niet klaar bij de eersteklasser.