Johan van Batenburg (voor de dug-out) neemt na drie seizoenen afscheid als trainer van Gastel, wel blijft hij nog speler van het vierde elftal.
Volledig scherm
Johan van Batenburg (voor de dug-out) neemt na drie seizoenen afscheid als trainer van Gastel, wel blijft hij nog speler van het vierde elftal. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Van Batenburg doet na drie seizoenen stap terug bij Gastel

trainerscarrouselTrainer Johan van Batenburg is aan zijn laatste seizoen bezig als hoofdtrainer bij Gastel. De 49-jarige trainer kiest er zelf voor om na dit seizoen een stap terug te doen, aangezien het trainerschap niet langer te combineren is met zijn werk. Bij Gastel, waar hij in de jaren ’90 jarenlang de aanvoerdersband droeg, stond Van Batenburg in totaal drie seizoenen aan het roer. Wel blijft hij als speler van een lager elftal lid van Gastel.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.