Volledig scherm
PREMIUM
Vader en zoon Van Batenburg. Vader Johan is trainer van Gastel, zoon Rick speelt bij DEVO. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Vader en zoon Van Batenburg: ‘Gastel én DEVO kampioen, dat zou mooi zijn’

Johan staat bovenaan met Gastel, Rick doet met DEVO mee om de titel. Vader en zoon Van Batenburg beleven mooie tijden.

Wat hebben ze allebei een mooie eerste seizoenshelft achter de rug. Vader Johan (48) is trainer van Gastel, de koploper in de derde klasse A. Zoon Rick (18) is de topscorer van DEVO, dat in de vijfde klasse strijdt om de titel. Het DEVO waar zijn vader begon met voetballen en in drie periodes trainer was.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.