Marvin Bedaf scoorde weer eens namens Dosko. (archieffoto)
Volledig scherm
Marvin Bedaf scoorde weer eens namens Dosko. (archieffoto) © Chris van Klinken / Pix4Profs

Unitas'30 revancheert zich in Sint-Oedenrode, Dosko sprokkelt punt in Vlissingen

zondag 1b+1cIn de eerste klasse B pakte Dosko dankzij het 1-1-gelijkspel een punt bij hoogvlieger Vlissingen. Rood-Wit - Den Hoorn werd afgelast wegens een onbespeelbaar veld. Unitas’30 herstelde zich na de 7-2-nederlaag van vorige week op het veld van Rhode door met 2-4 te winnen.

EERSTE KLASSE B

Vlissingen - Dosko 1-1 (1-1) 0-1 Marvin Bedaf, 1-1 Renzo Roemeratoe.
“Een wat rommelig duel, mede door een zwaar, moeilijk bespeelbaar en glad grasveld,” aldus Dosko-trainer Mart van Bree. “We kwamen op 0-1 door een kopbal van Bedaf, bij de 1-1 had onze doelman de bal klemvast maar kwam een knie van een Vlissingen-speler tegen zijn hoofd aan waardoor hij de bal lostte. Die val werd er vervolgens ingetikt,” baalde Van Bree.

Rood-Wit - Den Hoorn afgelast.

EERSTE KLASSE C

Rhode - Unitas’30 2-4 (1-3) 0-1 Riad Elloukmani, 1-1 Mark van der Zanden, 1-2 Matthijs Broos, 1-3 Papito Puriel, 2-3 Van der Zanden (pen.) 2-4 Puriel.
“Na een lastig openingskwartier vergaten we voor rust verder uit te lopen dan 1-3. Uiteindelijk was ik heel blij met de tweede uitzege, zeker na de domper waar we vorige week tegenaan liepen”, vertelde Unitas’30-trainer Joris Hendrickx.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.