Volledig scherm
Marvin Bedaf scoorde weer eens namens Dosko. (archieffoto) © Chris van Klinken / Pix4Profs

Unitas'30 revancheert zich in Sint-Oedenrode, Dosko sprokkelt punt in Vlissingen

zondag 1b+1cIn de eerste klasse B pakte Dosko dankzij het 1-1-gelijkspel een punt bij hoogvlieger Vlissingen. Rood-Wit - Den Hoorn werd afgelast wegens een onbespeelbaar veld. Unitas’30 herstelde zich na de 7-2-nederlaag van vorige week op het veld van Rhode door met 2-4 te winnen.

EERSTE KLASSE B

Vlissingen - Dosko 1-1 (1-1) 0-1 Marvin Bedaf, 1-1 Renzo Roemeratoe.
“Een wat rommelig duel, mede door een zwaar, moeilijk bespeelbaar en glad grasveld,” aldus Dosko-trainer Mart van Bree. “We kwamen op 0-1 door een kopbal van Bedaf, bij de 1-1 had onze doelman de bal klemvast maar kwam een knie van een Vlissingen-speler tegen zijn hoofd aan waardoor hij de bal lostte. Die val werd er vervolgens ingetikt,” baalde Van Bree.

Rood-Wit - Den Hoorn afgelast.

EERSTE KLASSE C

Rhode - Unitas’30 2-4 (1-3) 0-1 Riad Elloukmani, 1-1 Mark van der Zanden, 1-2 Matthijs Broos, 1-3 Papito Puriel, 2-3 Van der Zanden (pen.) 2-4 Puriel.
“Na een lastig openingskwartier vergaten we voor rust verder uit te lopen dan 1-3. Uiteindelijk was ik heel blij met de tweede uitzege, zeker na de domper waar we vorige week tegenaan liepen”, vertelde Unitas’30-trainer Joris Hendrickx.