Volledig scherm
Unitas'30 kreeg voetballes op bezoek bij Nemelaer. (archieffoto) © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

Unitas'30 krijgt er zeven om de oren tegen Nemelaer, Rood-Wit pakt punt bij hekkensluiter

zondag 1B+1CUnitas’30, tot zondagmiddag nog de minst gepasseerde defensie in de eerste klasse C, ging bij Nemelaer zwaar onderuit, 7-2. Rood-Wit kwam niet verder dan een gelijkspel bij hekkensluiter Rood-Wit, maar In 1B pakten Rood-Wit en Dosko beiden een punt.

EERSTE KLASSE B (WEST II)

Zwervers - Rood-Wit 1-1 (0-1) 0-1 Ayoub Boudouch, 1-1 Zwervers.
De bezoekers kwamen terecht op voorsprong door de net voor Sven Konings (enkelbreuk) ingevallen Boudouch. “Na rust kwamen we wat meer onder druk en slikten we een strafschop, maar uiteindelijk waren de beste kansen via Dennis Jaspers en Boudouch nog voor ons,” keek trainer Marco Groeneveld van Rood-Wit terug.

Dosko - ROAC 0-0.
Voor rust gebeurde er weinig voor de doelen, na rust was Dosko sterker. “Jammer dat een afgekeurd doelpunt van Marvin Bedaf (buitenspel), paal en lat ons van de zege hielden, we kregen daarmee te weinig,” vond Dosko-trainer Mart van Bree.

EERSTE KLASSE C

Nemelaer - Unitas’30 7-2 (2-1). 0-1 Danny Lauwen, 1-1 Gijs van Baast, 2-1 Geert van de Ven, 3-1 Daan van den Brand, 4-1 en 5-1 Van Baast, 6-1 Van de Ven, 6-2 Rick de Jong, 7-2 Wouter Molenaar.
“Zij waren net wat scherper. Halverwege hadden we nog het gevoel dat er wat te halen viel maar na de snelle en ongelukkige 3-1 en 4-1 was het gespeeld,” zag Unitas'30-trainer Joris Hendrikx.