Volledig scherm
Voetbal ter illustratie © pxhere

Türkücü en Oosterhout na dit seizoen uit elkaar

trainerscarrouselAl na één seizoen vertrekt oefenmeester Ahmet Türkücü bij het eerste zaterdagelftal van Oosterhout. In mei 2019 volgde hij Jeffrey van Korven op.

Een kleine twee maanden nadat Türkücü zijn trainersdiploma behaalde, kwam hij voor de zaterdagploeg van Oosterhout te staan. Zelf speelde Türkücü sinds 2016 in het zwart-wit van Oosterhout. 

Op dit moment staat Oosterhout vijfde in de vierde klasse E zaterdag met 19 punten uit 11 wedstrijden.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.