Volledig scherm
PREMIUM
Bart van den Hoven © Tim van Boxtel

TSC-keeper Van den Hoven is pas 21, maar barst van de ervaring

SCO, NAC, Baronie, Antwerp, Baronie en nu TSC: het rijtje clubs achter de naam van Bart van den Hoven is indrukwekkend. En dat terwijl de nieuwe doelman van de Oosterhoutse tweedeklasser pas 21 jaar oud is.

Als je bij Van den Hoven aanschuift, hoef je niet bang te zijn voor een stilte. De keeper vertelt vol energie. ,,Ik heb een zware vorm van ADHD, daarom slik ik voor wedstrijden medicijnen. Dan kom ik in mijn eigen wereld terecht, kan ik me goed focussen.” Wat er gebeurt als hij die niet neemt, weet hij nog uit zijn seizoen bij NAC. ,,De velden daar liggen vlakbij het spoor, ik kreeg de kritiek dat ik te veel naar treinen zat te kijken.”

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.