Volledig scherm
Peter Pijpers (trainer Halsteren)

Trainersduo Halsteren: 'Hadden graag in die koker gezeten'

HALSTEREN - Trainers Peter Pijpers en Ron van Nijnatten balen van de uitschakeling van Halsteren. Hun ploeg strandde in de tweede voorronde tegen Capelle en plaatste zich zodoende niet voor het hoofdtoernooi. "Capelle is een paar stappen verder dan wij."

"In de eerste helft zetten we het goed weg, wordt er weinig gecreëerd, maar in de tweede helft was het uit de eerste kans meteen raak", zag Peter Pijpers. "Tot aan die goal hebben ze niets gecreëerd. Maar het is een stugge ploeg, die wacht op zo'n moment."

"Na die eerste goal moeten wij komen", zag Van Nijnatten. Daarvan wist Capelle, zaterdag derde divisie, nog tweemaal te profiteren: 0-3.

Drie keer viel de tegengoal uit een kopbal. "Die man was gewoon een goede kopper, de eerste fout is al dat die bal zo gegeven mag worden", oordeelde Pijpers. "Maar het waren fantastische goals."

"Zij zijn verder dan wij", concludeerde Van Nijnatten. Volgens het duo was de teleurstelling in de groep groot. "We kunnen ze niets verwijten: ze hebben alles gegeven. We hebben twee rondes mee mogen maken, een goede leer voor de groep, maar daar koop je als club niks voor. We hadden graag in die koker gezeten."