Volledig scherm

Trainer Regi Essed ontslagen bij Boeimeer

ZONDAG VIERDE KLASSE D - BSV Boeimeer heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met trainer Regi Essed verbroken.

Voorzitter Peter Heuts geeft aan dat de tegenvallende resultaten de reden van ontslag is en hij hoopt dat onder een nieuwe trainer, die voorlopig uit eigen gelederen moet komen, dat de resultaten zullen verbeteren.

'Een te smalle selectie, waarin ik teveel tijd en energie moest steken om elke zondag weer een elftal op de been te kunnen brengen. Ik heb met het bestuur van Boeimeer goed kunnen samenwerken, maar op een gegeven moment wordt het teveel. Ik had al aangegeven om per het einde van het seizoen te stoppen' reageerde Essed op zijn ontslag. Boeimeer komt uit in de vierde klasse C en staat daar elfde.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.