Volledig scherm
Natalino Storelli. © Dennis Nuiten

Trainer Natalino Storelli vertrekt na dit seizoen bij MOC’17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Natalino Storelli vertrekt aan het einde van het seizoen bij MOC’17. "We hebben in onderling overleg besloten dat de wegen scheiden”, zegt Kees de Rooij, hoofd technische zaken, erover. “De samenwerking heeft niet gebracht wat we ervan hoopten.”

Storelli beaamt dat: “We hebben alle mogelijkheden bekeken en kwamen uiteindelijk beide tot de conclusie dat we andere verwachtingen hadden van de samenwerking. Als we naar de stand kijken, is het niet goed genoeg, en dat moeten we kritisch zijn.”

MOC’17 staat op de laatste plaats in de eerste klasse C en dat is onder de maat, vindt zowel het bestuur als de oefenmeester.

“We hadden samen kunnen verlengen, maar vroegen ons af of we daar als beide partijen gelukkig van zouden worden”, aldus Storelli, die in het verleden aan het roer stond bij clubs als BSC en Kruisland.

Volledig scherm
Natalino Storelli was trainer van het jaar bij BN DeStem
  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.