Volledig scherm
Max Raeven, trainer van Rijen. © VV Rijen

Trainer Max Raeven vertrekt bij Rijen

TrainerscarrouselHoofdtrainer Max Raeven vertrekt na dit seizoen – na goed onderling overleg – bij vv Rijen. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen Raeven en het bestuur.

Raeven maakte zondag bekend dat hij de club na vier seizoenen wil verlaten. De 42-jarige coach pakte in zijn eerste jaar als hoofdtrainer al een periodetitel, nu heeft hij met zijn jonge groep de eerste periode al op zak in de tweede klasse E en is zijn team nog steeds ongeslagen. ,,We zitten met vv Rijen nog midden in een succesvolle reis en ik ben ambitieus genoeg om dit seizoen het uiterste uit mezelf en uit de spelers te halen. We bekijken dat stap voor stap en zien vanzelf wel waartoe we in staat zijn”, aldus Raeven.

Rob Krekelberg namens de technische commissie: ,,Max past prima bij de club. Hij heeft alles waargemaakt wat wij ervan verwachtten. Veel eigen spelers ingepast, de jeugd een kans gegeven en toch gepresteerd. We zijn in vier jaar tijd een echte stabiele tweedeklasser geworden.” 

 1. Gesta-talent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’
  PREMIUM

  Ge­sta-ta­lent Voeten: ‘Iedereen in het dorp heeft iets met voetbal. Het is wel wat als je dan in het eerste staat’

  De naam Galder en Strijbeek Ten Aanval past dit jaar écht bij de club. De vierdeklasser heeft alle schroom van zich afgegooid en is gaan voetballen. Geen rotschop naar voren meer en het duel inkleunen, maar van achteruit opbouwen. ,,We hebben die tactiek dit seizoen onder Anjo Wintermans ontwikkeld. We hebben een aantal heel technische spelers op bepalende posities, zij sturen het team. Vorig jaar was het echt degradatievoetbal, nu maken we zelf steeds vaker het spel.”

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (23%)
 • Cluzona (39%)
 • Madese Boys (16%)
 • Unitas'30 (12%)
 • Rijen (11%)
1644 stemmen