Volledig scherm
VCW © Pix4Profs/René Schotanus

Trainer Kwaaitaal ook volgend seizoen aan het roer bij VCW

TrainerscarrouselArjan Kwaaitaal is ook volgend jaar hoofdtrainer van VCW 1. Deze week verlengden de partijen het contract.

Arjan heeft het, naar eigen zeggen, goed naar zijn zin bij VCW. Een groot gedeelte van zijn plezier haalt hij uit het werken met jonge talentvolle spelers en daar is bij VCW geen gebrek aan. Hij eist van zijn spelers dat ze fanatiek zijn en werken aan hun conditie. Plezier en verzorgd voetbal moeten hand in hand gaan en tot nu toe loopt dat op rolletjes.

VCW kan wekelijks rekenen op een trouwe club fans die de hoofdmacht komen aanmoedigen en dat zorgt mede voor een goede sfeer op en rondom het veld.

Voetbal zit Arjan in het bloed, hij is elke dag bezig met het spelletje en onderhoudt goed contact met alle spelers. VCW is vol lof over zijn betrokkenheid en kijkt met veel vertrouwen uit naar de tweede helft van het seizoen.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.