Volledig scherm
Hans Vos (links) verkast naar Lepelstraatse Boys. © Lepelstraatse Boys

Trainer Hans Vos verruilt DEVO voor Lepelstraatse Boys

TrainerscarrouselHans Vos is met ingang van volgend seizoen trainer van Lepelstraatse Boys. De huidige  Toon Magielse op, die komende zomer afzwaait.

Magielse is nu nog bezig aan zijn tweede periode bij de club, waar hij tussen 2000 en 2009 al werkzaam was en in 2017 terugkeerde. Lepelstraatse Boys bezet momenteel de vierde plaats in zondag 5A.

Opvolger Vos begon afgelopen zomer aan zijn klus bij DEVO, dat in de middenmoot van zondag 5B bivakkeert. De coach maakte begin deze maand bekend in goed overleg met het bestuur aan het einde van dit seizoen te stoppen

De vijfdeklasser moet op zoek naar een opvolger.

sportredactie 28-11-18, 19:41

1

Dat heeft de club op de ledenvergadering bekendgemaakt. Magielse is bezig aan zijn tweede periode bij de club. Tussen 2000 en 2009 was hij er al eindverantwoordelijke, in 2017 keerde hij terug. Tussendoor werkte hij als trainer bij Val Aan, de club uit De Heen die tegenwoordig niet meer bestaat.

In zijn eerste seizoen van zijn tweede periode eindigde hij op de vijfde plek, nu staat Lepelstraatse Boys vierde. De club gaat op zoek naar een opvolger.Bestuur van Lepelstraatse Boys heeft vandaag overeenstemming bereikt met Hans Vos om volgende seizoen hoofdtrainer te worden bij Lepelstraatse Boys.

De opvolger van Toon Magielse is momenteel nog actief bij DEVO.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.