Volledig scherm
Robin van den Noort in actie © Beeld Werkt

Topscorer Van den Noort verlaat Be-Ready voor SCO

AMATEURVOETBALRobin van den Noort gaat Be-Ready aan het einde van dit lopende seizoen definitief verlaten. De topscorer van de ploeg uit Hank heeft lang over de beslissing nagedacht, maar inmiddels de knoop doorgehakt. 

De aanvaller, dit weekeinde tegen VCW opnieuw twee keer trefzeker, heeft besloten de overstap te maken naar SCO uit Oosterhout. Van den Noort was in het verleden al eerder actief voor die vereniging. Dit seizoen hebben Be-Ready en Van den Noort nog genoeg om voor te spelen: de ploeg uit Hank staat op de eerste plaats in de vierde klasse C. Een kampioenschap ligt in het verschiet.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.