Volledig scherm
RBC - Alliance. © Jos Hack

Topper tussen RBC en Alliance eindigt in gelijkspel (1-1)

ZONDAG VIERDE KLASSE B - De topper tussen RBC en Alliance is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. RBC blijft hierdoor koploper met twee punten voorsprong op Alliance.


Alliance kwam al in de vierde minuut op voorsprong door een treffer van Quincy Schouten.

RBC kwam voor rust niet in de wedstrijd, maar Alliance verzuimde om verder uit te lopen. In de tweede helft tapte de thuisploeg uit een ander vaatje. De druk op de verdediging van Alliance nam toe, maar de gelijkmaker bleef lang uit.

Invaller Kevin van Andel scoorde de 1-1. De blessuretijd zat vol spektakel. Beide ploegen kregen drie grote kansen, maar er werd niet meer gescoord.

Volledig scherm
© Tonny Presser/Pix4Profs
  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."