Volledig scherm
© Stockfoto

Toon Magielse en Lepelstraatse Boys gaan uit elkaar

trainerscarrouselTrainer Toon Magielse stopt aan het eind van het seizoen bij Lepelstraatse Boys. De vijfdeklasser moet op zoek naar een opvolger.

Dat heeft de club op de ledenvergadering bekendgemaakt. Magielse is bezig aan zijn tweede periode bij de club. Tussen 2000 en 2009 was hij er al eindverantwoordelijke, in 2017 keerde hij terug. Tussendoor werkte hij als trainer bij Val Aan, de club uit De Heen die tegenwoordig niet meer bestaat. 

In zijn eerste seizoen van zijn tweede periode eindigde hij op de vijfde plek, nu staat Lepelstraatse Boys vierde. De club gaat op zoek naar een opvolger.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.