Volledig scherm
© Stockfoto

Toon Magielse en Lepelstraatse Boys gaan uit elkaar

trainerscarrouselTrainer Toon Magielse stopt aan het eind van het seizoen bij Lepelstraatse Boys. De vijfdeklasser moet op zoek naar een opvolger.

Dat heeft de club op de ledenvergadering bekendgemaakt. Magielse is bezig aan zijn tweede periode bij de club. Tussen 2000 en 2009 was hij er al eindverantwoordelijke, in 2017 keerde hij terug. Tussendoor werkte hij als trainer bij Val Aan, de club uit De Heen die tegenwoordig niet meer bestaat. 

In zijn eerste seizoen van zijn tweede periode eindigde hij op de vijfde plek, nu staat Lepelstraatse Boys vierde. De club gaat op zoek naar een opvolger.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.