Volledig scherm
PREMIUM
Tim Goethals is terug bij Zundert na lang blessureleed. © Pix4profs/Iman Fase

Tim Goethals kijkt uit naar rentree bij Zundert: ‘Negentig minuten voetballen lijkt me geweldig’

 Frustrerend moest hij toezien hoe zijn ploeg degradeerde uit de tweede klasse. Nu is Tim Goethals terug op het veld bij Zundert, na een slepende liesblessure. Hij wil vooral weer lekker voetballen.

Dromerig kijkt hij naar het hoofdveld. De tribunes zijn leeg, niemand te bekennen op sportpark De Wildert, maar in de fantasie van Tim Goethals staat het vol. Hij heeft net het winnende doelpunt gemaakt voor Zundert in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en loopt met zijn armen in de lucht richting de tribune. Zijn vrienden in het eveneens rood-zwarte shirt vliegen om de hals, het publiek klapt de handen blauw. ,,Maar eigenlijk ben ik al blij als ik negentig minuten volmaak”, vertelt de 26-jarige vleugelaanvaller van Zundert. Zelfs het welbekende bankje dat voor de kleedkamer is gemaakt heeft hij gemist. Daar waar de Zundertenaren lachend een overwinning vieren in het laatste zonnetje van de dag of in stilte een nederlaag verwerken.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.