Guido van den Hoven van Waspik (rechts) scoorde namens Waspik bij de rentree in de vierde klasse.
Volledig scherm
Guido van den Hoven van Waspik (rechts) scoorde namens Waspik bij de rentree in de vierde klasse. © Pix4Profs/René Schotanus

Tiental van Terheijden geeft voorsprong weg tegen RFC, Waspik buigt achterstand om tegen WDS'19

zondag 4CEen 2-0-voorsprong verdween als sneeuw voor de zon toen Ruben Sibon van Terheijden met een tweede gele kaart kon vertrekken. RFC benutte de numerieke meerderheid voor de volle honderd procent, 2-4.SAB won thuis met 2-1 van het altijd moeilijk te bespelen DIA. Raamsdonk was de gelukkigste in het duel tegen Dussense Boys, 3-2. Right Oh won vrij eenvoudig in Wagenberg, 1-2. PCP had de pech dat RWB in de laatste minuut tot 2-2 terugkwam. Waspik had het moeilijk tegen WDS’19, maar won uiteindelijk wel met 2-1.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.