Volledig scherm
Archieffoto Tholense Boys (in het geel) © Peter Nicolai

Tholense Boys geeft 0-2-voorsprong bij rust weg in doelpuntrijk treffen met hekkensluiter

zaterdag 2eVoor Tholense Boys wordt het nog een ongekend spannend slot van de competitie. In de strijd tegen degradatie had de ploeg van Erwin de Nijs goede zaken kunnen doen, maar werd er ondanks een 0-2-voorsprong bij rust verloren van hekkensluiter Nieuwdorp: 5-4.

Tholense Boys moet in de resterende drie wedstrijden alle zeilen bijzetten om rechtstreekse degradatie te voorkomen. De ploeg van Erwin de Nijs verloor met 5-4 bij hekkensluiter Nieuwdorp en staat nog slechts vier punten boven de fatale streep. Omdat ook de directe concurrent Krabbendijke won, lijkt nacompetitie voor de Tholenaren het hoogst haalbare. Na ruim een kwartier leidde de formatie van De Nijs in het cruciale duel bij Nieuwdorp met 0-2. De aansluitingstreffer, kort na de hervatting, was het kantelpunt. ,,We waren het helemaal kwijt. Het zag er heel slecht uit.’’

Nieuwdorp-Tholense Boys 5-4 (0-2) 0-1 Youri Boudou, 0-2 Hans Willem Hopmans, 1-2 Stefan van de Klooster, 2-2 Stefan van de Klooster, 2-3 Matthijs van Stee, 3-3 Stefan van de Klooster, 4-3 Martijn de Goffau, 5-3 Martijn de Goffau, 5-4 Youri Boudou.