Volledig scherm
stockfoto voetbal © bndestem

The White Boys meldt zich af bij OVV’67: ‘Was al even bekend’

zondag 5CHet duel tussen OVV’67 en The White Boys stond maandagmiddag op het programma in de zondag vijfde klasse C. De wedstrijd ging op verzoek van The White Boys niet door dat zich keurig had afgemeld.

,,We stonden allemaal klaar voor het begin, maar The White Boys kwam niet opdagen”, zei OVV’67-trainer Piet Gabriëls maandagmiddag nadat bleek dat de gasten nog niet op het sportpark waren gearriveerd.

Volgens The White Boys-wedstrijdsecretaris Dennis Schellekens had Gabriëls makkelijk kunnen weten dat er geen wedstrijd op het programma stond. ,,Zondagmiddag heb ik contact gehad met de wedstrijdsecretaris van OVV’67, zoals dat hoort. We hadden ons keurig afgemeld, het was dus al even bekend. Dan is het jammer om te lezen dat er een sneer aan onze vereniging wordt gegeven.”

Twee weken geleden ging het duel tussen The White Boys en Tuldania ook al niet door. ,,Destijds waren we niet op de hoogte van het feit dat we niet konden spelen. Dit keer wel. We hebben ons op tijd afgemeld. De scheidsrechter heeft tevens de wedstrijd voor negen uur ’s ochtends van het programma gehaald. Dan is het eerder vreemd dat OVV’67 om 14:30 uur klaar stond voor de wedstrijd.”