Volledig scherm
stockfoto voetbal © bndestem

The White Boys meldt zich af bij OVV’67: ‘Was al even bekend’

zondag 5CHet duel tussen OVV’67 en The White Boys stond maandagmiddag op het programma in de zondag vijfde klasse C. De wedstrijd ging op verzoek van The White Boys niet door dat zich keurig had afgemeld.

,,We stonden allemaal klaar voor het begin, maar The White Boys kwam niet opdagen”, zei OVV’67-trainer Piet Gabriëls maandagmiddag nadat bleek dat de gasten nog niet op het sportpark waren gearriveerd.

Volgens The White Boys-wedstrijdsecretaris Dennis Schellekens had Gabriëls makkelijk kunnen weten dat er geen wedstrijd op het programma stond. ,,Zondagmiddag heb ik contact gehad met de wedstrijdsecretaris van OVV’67, zoals dat hoort. We hadden ons keurig afgemeld, het was dus al even bekend. Dan is het jammer om te lezen dat er een sneer aan onze vereniging wordt gegeven.”

Twee weken geleden ging het duel tussen The White Boys en Tuldania ook al niet door. ,,Destijds waren we niet op de hoogte van het feit dat we niet konden spelen. Dit keer wel. We hebben ons op tijd afgemeld. De scheidsrechter heeft tevens de wedstrijd voor negen uur ’s ochtends van het programma gehaald. Dan is het eerder vreemd dat OVV’67 om 14:30 uur klaar stond voor de wedstrijd.”

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.