Volledig scherm

'Te slordig' Halsteren wint van Victoria '03, DHV verliest

BEKER - “We hebben heel goed gevoetbald, bijna geen kansen weggegeven”, vertelt Victoria-coach Marc de Weerd trots na afloop. “De tegenstander beet sterk van zich af en wij dachten er misschien iets te makkelijk over”, is zijn collega bij Halsteren, Frans Vermeulen, het eens.

Rob Dietvorst wist Halsteren na een half uur spelen op voorsprong te zetten, maar daarmee veranderde het spelbeeld niet. “We wilden na rust Victoria kapot spelen door de bal lang in de ploeg te houden maar we waren te slordig”, aldus Vermeulen. Victoria kwam er gevaarlijk uit maar Oussama Mekkaoui en Halil Osturk hadden het vizier niet op scherp staan. “Ik ben erg trots op de manier van spelen, jammer van de uitslag”, besluit De Weerd.

Victoria ’03 – Halsteren 0-1 (0-1) – 0-1 Rob Dietvorst.

“De instelling was vandaag absoluut niet goed, voor bekerwedstrijden lijken we ons niet te kunnen motiveren”, baalde WHS-trainer Edwin Kriens na de nederlaag, “Kruiningen speelde ook matig, het is puur een mentale kwestie”.

Kruiningen – WHS 4-1 (2-0) – 1-0 Mario Gjoka, 2-0 Steffan van Houte, 3-0 Thomas Paauwe, 3-1 Arvin de Witte, 4-1 Lars Steendijk.

Krabbendijke zette vroeg druk op de Tholense verdediging zodat ze geen tijd kregen om op te bouwen. “Dat zijn we niet gewend, in de competitie krijgen we vaak de ruimte om te voetballen, maar we hebben hier goed onderuit gevoetbald”, vertelt Tholense Boys-coach Erwin de Nijs tevreden. Na de thee lieten de bezoekers de wedstrijd lopen waardoor Tholense Boys uit kon lopen naar een ruime overwinning.

Tholense Boys – Krabbendijke 5-0 (3-0) – 1-0 Youri Boudou, 2-0 Michael Schot, 3-0 Dani Gladdines, 4-0 Schot, 5-0 Gladiness.

DHV stond na 4 minuten al met 0-2 achter. “Het is nooit een wedstrijd geweest”, beaamt DHV-coach Edwin Kock, “We misten te veel spelers om het Pelikaan moeilijk te kunnen maken”. De club uit Zevenbergschen Hoek stond me zeven invallers aan de aftrap. “Ik kan het de jongens niet kwalijk nemen, ze hebben naar behoren gespeeld, maar we kwamen simpelweg te kort. Het was meer een sportieve oefenwedstrijd”, besluit Kock.

DHV - Pelikaan 1-6 (0-4)