Volledig scherm
Viola ging met een ‘tennisuitslag’ onderuit in Tilburg.

SV Reeshof wint in knotsgek duel met 7-6 (!) van Viola: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

zondag 4DVoor de neutrale toeschouwer was de wedstrijd tussen Reeshof en Viola een waar spektakelstuk. Doelpunten vielen over en weer. Uiteindelijk was het de thuisploeg die in de slotfase aan het langste eind trok.

,,Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt”, zei Reeshof-trainer Jurgen Bouwens na afloop van het duel. Hij had zojuist zijn ploeg zien winnen van het uit Alphen afkomstige Viola. De wedstrijd tussen de nummer vijf en twaalf uit de vierde klasse D zal bij beide clubs de geschiedenis boeken ingaan.

Bij rust stond er al een 4-3 tussenstand op het scorebord. Na rust gingen beide teams verder waar ze voor de thee waren gebleven. De score liep op tot 6-6. Uiteindelijk was het Niels Mutsaers van Reeshof die in de blessuretijd de bevrijdende 7-6 maakte. ,,Enorme ontlading bij ons, maar complimenten naar Viola voor de enorme beleving waarmee ze speelden”, aldus Bouwens.

Reeshof – Viola 7-6 (4-3) 0-1 Sjors van den Broek, 1-1 en 2-1 Remco Marcelis, 2-2 Justin Meeuwsen, 3-2 Thomas Staats, 4-2 Marcelis (pen.), 4-3 Meeuwsen, 4-4 Tim Oomen, 5-4 Tim Snijders, 5-5 Van den Broek, 6-5 Snijders, 6-6 Van den Broek, 7-6 Niels Mutsaers.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.