Volledig scherm
Viola ging met een ‘tennisuitslag’ onderuit in Tilburg.

SV Reeshof wint in knotsgek duel met 7-6 (!) van Viola: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

zondag 4DVoor de neutrale toeschouwer was de wedstrijd tussen Reeshof en Viola een waar spektakelstuk. Doelpunten vielen over en weer. Uiteindelijk was het de thuisploeg die in de slotfase aan het langste eind trok.

,,Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt”, zei Reeshof-trainer Jurgen Bouwens na afloop van het duel. Hij had zojuist zijn ploeg zien winnen van het uit Alphen afkomstige Viola. De wedstrijd tussen de nummer vijf en twaalf uit de vierde klasse D zal bij beide clubs de geschiedenis boeken ingaan.

Bij rust stond er al een 4-3 tussenstand op het scorebord. Na rust gingen beide teams verder waar ze voor de thee waren gebleven. De score liep op tot 6-6. Uiteindelijk was het Niels Mutsaers van Reeshof die in de blessuretijd de bevrijdende 7-6 maakte. ,,Enorme ontlading bij ons, maar complimenten naar Viola voor de enorme beleving waarmee ze speelden”, aldus Bouwens.

Reeshof – Viola 7-6 (4-3) 0-1 Sjors van den Broek, 1-1 en 2-1 Remco Marcelis, 2-2 Justin Meeuwsen, 3-2 Thomas Staats, 4-2 Marcelis (pen.), 4-3 Meeuwsen, 4-4 Tim Oomen, 5-4 Tim Snijders, 5-5 Van den Broek, 6-5 Snijders, 6-6 Van den Broek, 7-6 Niels Mutsaers.

  1. Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    In de laatste reguliere speelronde voor de winterstop zorgde het gure herfstweer voor de nodige afgelastingen in zaterdag 3B. Koploper Halsteren week uit naar het kunstgras waar het runner-up Klundert versloeg. De voorsprong op de concurrenten (die weliswaar minder wedstrijden speelde) nam daardoor toe. Internos kende geen genade voor de zeven overgebleven spelers van Dosko en scoorde zes keer in twintig minuten.