Volledig scherm
Moerse Boys-trainer Jurgen Arnouts. Foto René Schotanus/Pix4Profs © Foto René Schotanus/Pix4Profs

Succestrainer Jurgen Arnouts verlengt bij trotse koploper Moerse Boys

TrainerscarrouselJurgen Arnouts heeft zijn ja-woord gegeven aan Moerse Boys. De succestrainer staat ook volgend seizoen aan het roer bij de verrassende winterkampioen van zondag 1B.

Arnouts heeft met Moerse Boys een gedenkwaardig 2018 achter de rug. De ploeg kroonde zich tot kampioen in de tweede klasse en gaat een treetje hoger vrolijk door met winnen, met de wintertitel tot gevolg. Perspectief genoeg dus voor Arnouts, die vorig jaar zomer aan zijn tweede termijn in Zundert begon. ,,Er is zeker nog ruimte voor ontwikkeling. De spelersgroep was voor mij ook een belangrijke reden om te blijven”, zegt Arnouts op de clubsite.

Eerst wacht Moerse Boys morgen de belangrijke confrontatie met BMT. Wordt die wedstrijd op het eigen sportpark Akkermolen gewonnen, dan is Moerse Boys naast winterkampioen ook periodekampioen. ,,Als dat lukt, dan ga je wedstrijden spelen om te promoveren. Dan moet promotie ook echt het doel zijn.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.