Jurgen Arnouts (rechts op de trainersbank) houdt het niet meer van de spanning bij de promotiewedstrijd tegen VKW. (archieffoto)
Volledig scherm
Jurgen Arnouts (rechts op de trainersbank) houdt het niet meer van de spanning bij de promotiewedstrijd tegen VKW. (archieffoto) © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Succestrainer Jurgen Arnouts gaat voor negende seizoen bij Moerse Boys

Er komt een vervolg aan de verbintenis van Jurgen Arnouts als hoofdtrainer van Moerse Boys. Dat werd maandagavond bekendgemaakt tijdens een digitaal teamgesprek met de selectie. Voor Arnouts betekent het volgende seizoen zijn negende jaargang (weliswaar verdeeld over twee termijnen) als trainer van de hoofdklasser.

  1. ‘Het voetbal was de grote verliezer afgelopen zondag’

    ‘Het voetbal was de grote verliezer afgelopen zondag’

    Géén enkele ruimte voor discussie. Iedere vorm van geweld in óns amateurvoetbal moet keihard bestraft worden. Wat zich zondag afspeelde in de catacomben van het Atik Stadion in Roosendaal kan absoluut níet door de beugel. Na afloop van de door RBC verloren wedstrijd ontstaat er een grote vechtpartij waarbij drie Oranjehemden een TSC’er te lijf gaan. Een schande. Het drietal krijgt ver na het laatste fluitsignaal, volkomen terecht, de rode kaart. Een blamage voor zowel de club als voor de daders. De KNVB stelt meteen een onderzoek in.