Volledig scherm
© Thinkstock

Successen voor Bavel-vrouwen, DSE onderuit tegen ‘fysiek sterk’ Maarssen

vrouwenvoetbalZowel het eerste als het tweede vrouwenelftal van Bavel behaalde vandaag een overwinning. OVV’67 ging met één punt terug naar Oosteind, al voelde het gelijkspel meer aan als een nederlaag.

Hoofdklasse B
Bavel - Prinses Irene 3-2 (2-1).
Volgens Bavel-trainer Mark van Gils verzaakte zijn ploeg om het duel eerder in het slot te gooien. ‘’We hebben Prinses Irene veel te lang in de wedstrijd gehouden. De derde goal werkte bevrijdend maar daarna zakten we toch weer wat weg. In de slotfase was het alleen maar tegenhouden, dat we hebben we prima gedaan’', besloot Van Gils.

Maarssen - DSE 1-0 (1-0).
,,Ik heb vandaag een team gezien dat niet streed zoals we dat normaal wel kunnen. Maarssen heeft een hele sterke ploeg met veel fysieke speelsters, daar hadden we te veel moeite mee”, aldus een eerlijke Peter Baan van DSE.

EERSTE KLASSE D
HVCH - OVV’67 3-3 (1-3).
,,Gek genoeg speelden we heel erg rommelig en onzeker met de 1-3 voorsprong. Dit gelijkspel voelde als twee verloren punten", verklaarde OVV’67-trainer Patrick van Biezen na afloop.

Bavel 2 - HRC’14 3-1 (2-0).
Bavel-coach Rens Bogers was na afloop te spreken over de overwinning van zijn ploeg. ,,Effectiviteit, slimmigheidjes en scherpte voor de goal brengen ons deze terechte overwinning.”