Volledig scherm
Martijn van Wanrooy © WDS'19

Succescoach Van Wanrooy keert terug bij WDS'19

trainerscarrouselMartijn van Wanrooy keert terug als trainer bij WDS'19. De man van de grote successen moet de Bredase club aan nieuw elan helpen.

Van Wanrooy begon in 2012 bij de club uit de Haagse Beemden, toen WDS'19 nog vijfdeklasser was. In zijn eerste seizoen promoveerde hij direct. Twee jaar later was de ploeg ineens derdeklasser. De succescoach kon echter niet voorkomen dat hij in zijn vierde seizoen afscheid moest nemen met degradatie. Inmiddels is WDS’19 nog altijd vierdeklasser. De club is ambitieus, maar is nooit meer teruggekeerd op het hogere podium.

Het bestuur van WDS’19 denkt dat Van Wanrooy ‘ervoor kan zorgen dat er een continue doorontwikkeling plaats gaat vinden van de selectie en dat hij diegene is die ervoor kan zorgen dat er stappen gemaakt gaan worden’. Van Wanrooy trainde in tussentijd Audacia en de vrouwen van ‘t Zand. 

In Breda wordt hij de opvolger van Alkan Uzun, die na één jaar vertrekt. WDS’19 staat elfde in zondag 4C. Sinds het vertrek van Van Wanrooy bleef geen enkele trainer langer dan één seizoen bij de Willebrordus Demos Sportvereniging. 

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.