Volledig scherm
PREMIUM
Faisal Bensiali © Pix4Profs / Joris Knapen

Struikelend Kruisland geeft de hoop nog niet op

De finish komt in zicht voor de vier titelkandidaten Madese Boys, Unitas’30, Cluzona en Kruisland. In het slot van de koers mag je geen fouten meer maken. Kruisland deed dat maandag wel. Aan de meet zal duidelijk worden hoe schadelijk het 3-3-gelijkspel tegen degradatiekandidaat WSC is.

,,Gelijk tegen WSC, Hoeven én Zundert”, noemt Kruisland-trainer Natalino Storelli het puntenverlies in de laatste vier wedstrijden op. Drie keer punten laten liggen tegen de nummers twaalf, dertien en veertien van de competitie. ,,Als je die wedstrijden had gewonnen, had je bovenaan gestaan”, weet hij. Telkens gaat het mis tegen de kleintjes.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.